CATALÀ | ESPAÑOL

Imagina un petit hotel perdut entre les muntanyes, amb tots els serveis i en un entorn plenament natural i espectacular. Imagina gaudir de l’aire pur, les vistes esplèndides i el silenci reconfortant que et regala el Pallars Jussà. Imagina que tu n’ets el protagonista!


L'HOTEL

La Taleia és una experiència rural en tots els sentits. Els confortables espais comuns, les tranquiles habitacions, la deliciosa gastronomia, l'entorn natural, les múltiples activitats... tot pensat per a convertir l'estada en quelcom memorable.
Més que un hotel, tota una experiència!

LESHABITACIONS

Una bona experiència d’allotjament passa per unes instal·lacions preparades amb cura i al detall. La localització de l’hotel garanteix una qualitat del son excel·lent, on els sons de la natura seran els únics protagonistes.

Més que estances, tota una experiència!

LACUINA

La cuina de la Taleia no neix als seus fogons, sinó en el seu entorn i en els receptaris del Pallars. És una clara aposta pels productes de temporada i de proximitat, tractats amb la calidesa de la cuina tradicional i amb l’amor de la feina ben feta.

Més que cuina, tota una experiència!

L'ENTORN

Paisatges on les pedres ens parlen, i on l’aigua és una de les protagonistes. Un territori no solament per contemplar, sinó per experimentar-lo i gaudir-lo tot realitzant una gran varietat d’activitats en qualsevol tipus.

Més que paisatge, tota una experiència!  Erdo és un petit nucli de Sarroca de Bellera, en ple Pallars Jussà, un entorn de somni que convida a fruïr

de les moltes activitats que ofereix aquesta vessant del Pirineu.

La Vall Fosca
Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Embassament de Sant Antoni, Terradets i Estany Gento
El Tren dels Llacs i el Telefèric
Castells de Frontera
Museu-espai dels Raiers i Botigues-museu de Salàs
Espais de Memòria Històrica
Museu Hidroelèctric de Cabdella
Parc Astronòmic del Monsec

Tallers d’artesans

Visites a Productors locals

Enoturisme

Art romànic

Terra de Dòlmens

Terra de Dinosaures

Festes i fires tot l’any

Caça de Bolet

Ornitologia

Senderisme

BTT

Piragüisme

Submarinisme

Escalada i Barranquisme

Espeleologia

4x4 i Rutes amb Buggie

Hípica (cavalls i ases)

Mototurisme