El Pallars Jussà ofereix un ampli ventall d'activitats i moments per a realitzar-les. Senderisme, BTT, piragüisme, submarinisme, escalada i barranquisme, espeleologia, 4x4 i rutes amb Buggie, hípica (cavalls i ases), mototurisme...


PERFER

SENDERISME

El Pallars Jussà és un territori de senders i de paratges de gran bellesa... un entorn per descobrir a peu i per a  qualsevol nivell.

 

+ Info aquí

EQUITACIÓ

El Pallars Jussà ofereix impressionants camins, molts d'ells històrics per a fer a cavall o en ase, des de Sarroca de Bellera, on hi trobem un centre d'equitació.

+ info aquí

ACTIVITATS D'AIGUA

L'aigua és un dels bens principals del Pallars. Rius i embasaments que proveeixen d'esports nàutics com piragüisme, canoa, patí, esquí nàutic, el surf esquí, motos d'aigua o el submarinisme entre d'altres.

+ Info aquí

BTT

La bicicleta és el medi de transport perfecte per a descobrir i disfrutar el Pallars Jussà.  I La Taleia és el punt de sortida perfecte! Des de l'hotel us ajudarem a preparar la vostra sortida.

+ Info aquí

EN VERTICAL

Escalada, Barranquisme, espeleologia d'avencs... La comarca és una privilegiada per a les aventures en vertical durant tot l'any!

 

+ Info aquí


ESPELEOLOGIA

La comarca presenta un gran nombre de coves i avencs per a endinsar-se a l'interior de la terra. Algunes d'aquestes cavitats van ser habitades en el passat.

+ Info aquí

4X4

Al Pallars Jussà podem trobar diferents opcions de rutes a la carta per a conèixer l'entorn en 4x4.

 

+ info aquí

MOTOTURISME

Les carreteres del Pallars Jussà són perfectes per descobrir la comarca sobre dues rodes. 

 

+ Info aquí

ECOTURISME

Avistament d'ocells, caça del bolet, rutes temàtiques com la de les herbes remeieres, la ruta dels voltors o de la brama del cèrvol,  passejada en carreta... El Pallars Jussà és ecoturisme en estat pur!

 

+ Info aquí

ESQUÍ

A només una hora de La Taleia, podreu trobar les pistes de Boí Taüll, a l'Alta Ribagorça, o les d'Espot, Tavascán o Portainé  al Pallars Sobirà.

 

+ Info aquíDes de La Taleia esatrem encantats d'ajudar-vos a planificar les vostres activitats i a fer-vos les reserves si les necessitèssiu.